返回列表 發帖

4/12 國際騎師賽拉七

小弟銀行馬、力爭跑馬地百萬挑戰盃的轉數高抽唔返潘頓,抽中田雞安,唉!
TELL ME WHAT 7 U SAY
國際賽日 2 班 1200, 蔡生報四隻都無幫"幸運快車"報名, 想等到幾時先出呢?
至高無上, 萬人擁戴的波神。
國際賽日 2 班 1200, 蔡生報四隻都無幫"幸運快車"報名, 想等到幾時先出呢?
波神 發表於 2019-12-2 22:29

幸運快車今早才試第3課閘,應該會報15/12 2班1400
幸運快車今早才試第3課閘,應該會報15/12 2班1400
足智英雄 發表於 2019-12-3 10:30

今朝試下留後, 都係一件好事, 不過初出1400, 就會有d 難度
巴基之星退役, 運去杜拜
巴基之星退役, 運去杜拜
SE7EN 發表於 2019-12-3 13:16

下個月轉 7 歲, 過到去仲跑唔跑得返呢?
今朝試下留後, 都係一件好事, 不過初出1400, 就會有d 難度
波神 發表於 2019-12-3 12:05

同日試閘的神仙另一匹未出賽PP、料會進軍4歲系列的美麗非凡同樣試得好,漏閘都追返好多,呢匹應該會跑15/12 2班1400,兩隻試閘都係雷神騎,若為免同場對撼,神仙或會安排幸運快車報18/12谷草2班1200
同日試閘的神仙另一匹未出賽PP、料會進軍4歲系列的美麗非凡同樣試得好,漏閘都追返好多,呢匹應該會跑15/12 2班1400,兩隻試閘都係雷神騎,若為免同場對撼,神仙或會安排幸運快車報18/12谷草2班1200
足智英雄 發表於 2019-12-3 15:32

好難估神仙心態, 不過初出跑千四或者谷草都唔係好事"美麗非凡"夠哂分跑四歲賽, 都係時候出o黎熱身先