返回列表 發帖
歐聯外圍賽星期五晚7點鐘會抽籤,曼聯可能會對以下5隊其中一隊,都唔易打!
Guly 發表於 2015-8-6 12:09

布魯日易哽D 掛!
布魯日易哽D 掛!
SE7EN 發表於 2015-8-6 12:12

比利時近年足球水準高咗好多!另外維也納迅速就上一輪淘汰荷蘭勁旅阿積士!
Manchester United Champ20ns!!!
比利時近年足球水準高咗好多!另外維也納迅速就上一輪淘汰荷蘭勁旅阿積士!
Guly 發表於 2015-8-6 12:16

好 似台長口吻
摩納哥上年打到8強...點解係非種子隊...
今晚香港時間7點歐聯抽籤,9點曼聯官方宣佈新一季波衫號碼,迪馬走咗,7號仔係邊個呢!有人話係迪比,但亦都有人話因為巴塞既柏度好大機會加盟,7號可能俾佢!
Manchester United Champ20ns!!!
曼聯對布魯日!
曼聯上週六主場對紐卡素,上半場頭半段壓住對手攻,可惜把握唔到入唔到波,到紐卡素企穩陣腳後打穩守突擊仲搞到曼聯有機會失波,好彩後防尚算穩健,其中史摩寧今季好似開咗竅咁,包位準咗好多!前線攻擊力一直未太理想,好多人都針對朗尼,有個網站做咗個分析,都幾有道理,唔知雲高爾會唔會俾多d機會小豆?!

http://football.fanpiece.com/manutdanalysis/%E7%90%86%E6%80%A7%E5%88%86%E6%9E%90-15-16%E8%8B%B1%E8%B6%85-%E6%9B%BC%E8%81%AF%E5%B0%8D%E7%B4%90%E5%8D%A1%E7%B4%A0-%E5%89%8D%E9%8B%92%E7%9A%84%E4%BD%8D%E7%BD%AE-c1193150.html
曼聯上週六主場對紐卡素,上半場頭半段壓住對手攻,可惜把握唔到入唔到波,到紐卡素企穩陣腳後打穩守突擊仲搞到曼聯有機會失波,好彩後防尚算穩健,其中史摩寧今季好似開咗竅咁,包位準咗好多!前線攻擊力一直未太理想,好多人都針對朗尼,有個網站做咗個分析,都幾有道理,唔知雲高爾會唔會俾多d機會小豆 ...
Guly 發表於 2015-8-24 16:48

朗尼都仲未適應返打前鋒, 無哂感覺, 好多時佢都唔係最前果個! 小豆打前鋒好佢, 起碼佢走位明顯係前鋒式走位!
下場費蘭尼踢得返, 睇下放佢出黎會唔會解救到朗尼?
曼聯上週六主場對紐卡素,上半場頭半段壓住對手攻,可惜把握唔到入唔到波,到紐卡素企穩陣腳後打穩守突擊仲搞到曼聯有機會失波,好彩後防尚算穩健,其中史摩寧今季好似開咗竅咁,包位準咗好多!前線攻擊力一直未太理想,好多人都針對朗尼,有個網站做咗個分析,都幾有道理,唔知雲高爾會唔會俾多d機會小豆 ...
Guly 發表於 2015-8-24 16:48

呢場我都有睇晒, 中前場嘅運作愈嚟愈暢順, 只係臨門一腳比較粗糙. 朗尼同贊奴沙 - 基本上可有可無  前面打得最好係馬達, 好多時會移入中間分波.  迪比打左邊生晒, 而且突破能力強, 不過就獨食左D, 而且響傳波同射波嘅選擇有待改善!
舒拉達連暫時真係無得頂, 佢覆蓋範圍應係全隊最多, 而且機動性強
曼聯響聯賽盃第三圈抽中主場對葉士域治!